SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sexul în direct – o terapie de la americani

28 februarie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: medicaldaily.com Foto: people.com


Indiferent de cât timp există o relație, vine un moment în care lucrurile nu mai decurg cum ar trebui, iar membrii acesteia nu mai cred în ziua de mâine. Acest scepticism ia naștere din varii motive, printre care problemele legate de bani, carieră, puțin timp liber, lipsă de dedicație,…Astfel, cei doi devin martorii prăbușirii propriei lor relații. Americanii consideră gravă această problemă și au hotărât să o repare prin intermediul televiziunii.

Noua emisiune a postului american We TV, Sex Box, a avut premiera ieri, 27 februarie. Această emisiune „împăciuitoare” este găzduită de trei terapeuți, care împărtășesc din cunoștințele lor, după ce cuplurile fac sex într-un cub mare, în fața audienței.

Înainte de actul sexual, fiecare cuplu vine în studio și își prezintă pe scurt problema. „Dormitorul” presupune o cutie metalică, opacă, spațioasă. Nici sunetul și nici imaginile nu sunt exteriorizate, astfel spectatorii pot vedea doar pe dinafară cutia. Durata partidei de sex poate varia între 11-31 de minute.

Sex Box este un reality show ce are ca scop fortificarea relațiilor. Este o terapie ce presupune comunicare, exact ceea ce le lipsește majorității cuplurilor. „Vorbim despre sex într-o formă autentică, pură, așa cum nu se mai discută demult, iar asta este cauza multor probleme într-un cuplu.”, a declarat una dintre prezentatoare.

Și nu este neapărat să se ajungă în studioul Sex Box pentru a se depăși barierele, fiind urmărită în fața micilor ecrane, această emisiune are același efect. Un studiu realizat de MediaPost a demonstrat că aproape 70 % dintre cuplurile căsătorite, după ce au privit emisiunea, au simțit o îmbunătățire a relației.

Comentarii