SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sfaturi pentru o căsnicie fericită de la Salma Hayek: „Faceți dragoste, dar nu în fiecare zi!” – (FOTO)

9 septembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: madame.lefigaro.fr
salma-hayek---le-sexe-ne-fait-pas-tout-

DIVERSESalma Hayek și soțul său fac parte dintr-o infimă proporție de căsătorii durabile pe care le are Hollywood-ul. Secretul unei istorii de dragoste împlinite, după Salma, este și sexul, dar care nu este făcut în toată ziua.

«Sexul nu este cheia unei căsătorii fericite, dar totuși contribuie foarte mult.» Este ceea cea mărturisit Salma Hayek într-un interviu oferit pentru Red Magazine, citat de Le figaro. Actrița, căsătorită cu omul de afaceri François-Henri Pinault din anul 2009, a oferit mai multe sfaturi în privința mariajului și, în special, în privința sexualității într-un cuplu.

La cei 50 de ani, mamă a unei fetițe de 8 ani, frumoasa actriță a precizat că nu este cazul ca un cuplu „să facă dragoste în fiecare zi” : « Dacă o faceți în fiecare zi, ritualul își pierde din șarm. Este foarte important ca alchimia să dureze într-o relație».

Drept urmare, Salma Hayek susține că cel mai important într-o relație rămâne a fi romantismul. Iată câteva sfaturi oferite cu drag de actrița mexicană: «Trebuie să continuați să râdeți, să vă descoperiți unul pe altul, să petreceți frumos timpul împreună și să vă oferiți momente romantice. Un mariaj reușit, plin de dragoste, este marea mea împlinire ».

Comentarii