SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Shakira și-a anulat toate concertele pentru 2018. Se pare că boala s-a agravat.

13 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: biz.clubpaparazzi.biz Foto: ea.md

MONDENStarea de sănătate a Shakirei continuă să fie una critică. Dacă inițial vedeta a anunțat că și-a anulat concertele din primele luni ale anului 2018, artista a revenit cu o decizie radicală.

Cântăreața din Columbia a șters anul 2018 de pe agenda sa, astfel că toate concertele au fost anulate.

Se pare că vedeta are probleme cu corzile vocale. Aceasta a apelat la cei mai buni medici chirurgi care să o opereze, iar aceștia i-au recomandat să nu mai cânte o perioadă.

Vedeta vrea să se opereze, însă unii doctori sunt reticenți. Consecințele unei astfel de intervenții ar fi fost nefaste. Există șanse de 80% ca vedeta să își piardă vocea, scrie site-ul record.pt.

Se pare că timbrul ei vocal a suferit reale modificări, motiv pentru care e foarte greu de zis dacă vedeta va reveni în muzică sau nu.

Deocamdată, cântăreața urmează un tratament pe bază de cortizon, iar timp de o lună nu are voie să vorbească absolut deloc.

Shakira este din nou însărcinată cu fotbalistul echipei spaniole FC Barcelona, Gerard Pique.

Dacă diva latino și-ar fi dorit să aducă pe lume o surioară pentru primul ei copil, Milan, se pare că va naște tot un băiețel și este extrem de încântată, a mărturisit vedeta pentru o televiziune braziliană.

„Va fi un adevărat cadou pentru Milan să aibă un frățior. Mi-ar plăcea să am și o fetiță într-o bună zi, dar vom vedea. Niciodată nu se știe ce se va întâmpla”, a spus cântăreața columbiană în emisiunea „O duminică spectaculoasă” la un post de televiziune din Brazilia.

„Pentru moment, sunt fericită, pentru că îmi plac mult copii, indiferent de sex”, a mai adăugat vedeta întrebată fiind dacă îi pare rău că nu va naște o fetiță.

Cântăreața a mai declarat că înainte de toate, chiar și înaintea profesiei, copiii vor reprezenta tot timpul prioritatea ei numărul unu.

Artista a vorbit și despre relația acesteia cu fiul ei, Milan: „Încerc să fiu mereu prezentă. Am grijă de sănătatea sa, să mănânce bine la ore potrivită și să doarmă suficient”.

Shakira a insistat pe dormitul bine, deoarece ea știe cum e să fii mereu în turnee și să te bucuri de 5 minute de somn.

Comentarii