SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sharon Stone, nud pe coperta Harper’s Bazaar

16 august, 2015 Autor: Florența Protopopescu Sursa: palo.ro


Considerată una dintre cele mai bune actriţe din industria cinematografică de la Hollywood, Sharon Stone apare complet dezbrăcată în acest pictorial alb-negru, realizat de fotograful Mark Abrahams pentru revista americană Harper’s Bazaar.

În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral – o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral, şi asta după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. „Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: ‘Voi muri?’. Şi el mi-a spus: ‘Ai o hemoragie în creier’. Am spus: ‘Ar trebui să o sun pe mama’ şi el mi-a răspuns: ‘Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'”, şi-a amintit Sharon Stone.

Sharon Stone a vorbit în interviu şi despre celelalte pictoriale nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Primele astfel de fotografii în care a apărut au fost realizate în 1990, pentru revista Playboy, când Sharon Stone încerca să îşi stimuleze cariera.

Potrivit actriţei, înainte să realizeze pictorialul pentru Playboy, toată lumea îi spunea că nu este suficient de atractivă pentru a primi roluri importante. Imediat după apariţia în Playboy, Sharon Stone a fost căutată de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o în celebrul film „Basic Instinct”, din 1992, iar ea a devenit celebră pe plan internaţional.

Pentru această sesiune foto, vedeta a folosit pantofi marca Jimmy Choo și coliere, brăţări, inele și cercei de la Bulgari, Tiffany & Co și Cartier, scrie ‘Huffington Post’.

Imaginile ilustrează un interviu în care vedeta de 57 de ani afirmă că este suficient de mulțumită de aspectul ei pentru a avea curajul de a apărea dezbrăcată în presă.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

 

Comentarii