SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Shia LaBeouf, o noapte după gratii

15 octombrie, 2015 Autor: Dan Maxim


Perioada de abstinenţă a actorului american Shia LaBeouf s-a încheiat. Bărbatul a fost arestat la Austin, în statul american Texas, pentru comportament turbulent în spaţii publice, cauzat de consumul abuziv de alcool.

Shia LaBeouf a avut probleme cu legea în timp ce participa la un festival muzical local, Austin City Limits.

Potrivit TMZ.com, actorul a adoptat un comportament bizar, în timp ce se afla pe o stradă din centrul orașului. Actorul a traversat strada respectivă fără să respecte semnalul luminos al unui semafor, chiar în fața unui echipaj de poliție. Apoi, ignorând apelurile polițiștilor, starul hollywoodian a fugit de aceștia. În cele din urmă, Shia LaBeouf a fost prins de polițiști și a fost arestat. A petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă după gratii, însă a fost apoi eliberat după ce și-a recunoscut vinovăția.

Noul incident ar putea să-l coste libertatea. În ultimii ani, actorul Shia LaBeouf a avut mai multe altercații cu poliția americană. În 2014, a fost arestat după ce a adoptat un comportament turbulent la New York, în timpul unei reprezentațiii a spectacolului „Cabaret”, pus în scenă pe Broadway. În martie 2015, un judecător a stabilit că Shia LaBeouf, de 28 de ani, trebuie să se interneze pentru trei luni într-o clinică de dezintoxicare și să nu încalce legea pentru o perioadă de șase luni, pentru ca Procuratura americană să renunțe la acuzații.

Comentarii