SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

”Shooting” inedit pentru Christina Aguilera! Cântăreața a pozat goală în cadă – (FOTO)

16 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: mediafax.ro Foto: instagram.com

MONDENCelebra artistă a incins spiritele pe rețelele de socializare cu o ședință foto extrem de sexy, realizată în cadă. Fanilor internauți nu le-a venit să creadă când au văzut fotografiile atât de revelatoare!

Pe lângă faptul că este mamă a doi copii – Max, în vârstă de 10 ani, şi Summer Rain, în vârstă de 3 ani – şi are o carieră de succes, Christina Aguilera nu îi uită pe fanii săi.

Joi, cântăreaţa, membru al juriului emisiunii TV americane „The Voice”, a publicat pe platforma online Instagram trei fotografii ale sale, în care apare nud, într-o cadă plină cu apă şi spumă, care îi acoperă strategic zonele intime.

Публикация от Christina Aguilera (@xtina)

Aguilera nu a mai lansat un album din 2012 – „Lotus” -, dar, în ianuarie, artista a anunţat un nou material discografic într-un mesaj publicat pe Instagram. „Lotus”, al şaptelea album de studio al său, care a inclus single-urile „Your Body” şi „Just a Fool”, un duet cu Blake Shelton, a ajuns până pe locul al şaptelea în topul Billboard 200 şi a fost materialul discografic cu cele mai slabe vânzări al lui Aguilera

Christina Aguilera, în vârstă de 37 de ani, care a devenit celebră cu hitul „Genie in a Bottle”, a câştigat cinci premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

Comentarii