SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Și cele mai complicate femei pot fi agățate, iată cum

6 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: huff.ro Foto: antena3.ro

DIVERSECercetătorii de la Universitatea din Norringham, Marea Britanie, au constatat, în cadrul unui studiu, că femeile apreciază la bărbați cel mai mult altruismul.

Astfel, 80% dintre femeile chestionate, de diferite vârste, au apreciat bărbații săritori la nevoie, calmi și zâmbitori, spre deosebire de 20% care preferă bărbații mai duri, de genul ‘șmecherașilor’ de cartier.

  • Femeile sunt foarte receptive la interesul bărbaților în a le oferi o mână de ajutor. Atunci când o femeie nu știe să deschidă o ușă sau pare a fi pierdută în spațiu, ajutorul tău poate fi un prim pas spre a face cunoștință.
  • Fii direct și sincer, și spune-i exact ce simți. Pentru a cuceri o femeie, nu este nevoie să înveți texte sau să îi spui cât de fericit ești că ai cunoscut-o. Spune-i exact cum o vezi și care sunt intențiile tale reale. Dacă ești sincer cu ea, îi va fi greu să spună nu unei ieșiri.
  • Lucrurile mici contează foarte mult în relațiile bine sudate. Oferă-i un cadou personalizat. Creează ceva cu propriile tale mâini. Ține minte un detaliu pe care ți-l spune, astfel ca să vadă că nu i-ai reținut doar numele și vârsta.

 

Comentarii