SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Și celebrii sunt arestați câteodată

9 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: descovery.com


Numeroase personalităţi marcante ale muzicii sau filmului au ajuns să aibă probleme cu justiţia. Iată câteva fotografii din arest ale unor artişti importanţi!

Jimi Hendrix a fost arestat la Aeroportul Internaţional din Toronto, în mai 1969. Securitatea aeroportului a găsit în bagajul său heroină şi haşiş.

Axl Rose, solistul trupei GunsN’Roses, a început să aibă probleme cu justiţia de la o vârstă fragedă. La vârsta de 18 ani, era arestat de poliţia din Lafayette, Indiana, în iulie 1980.

Janis Joplin a fost arestată în noiembrie 1969, în Florida. A fost acuzată de tulburarea liniştii publice după ce a strigat diverse cuvinte obscene la adresa poliţiştilor în timpul unui concert. Mai târziu, acuzaţiile au fost retrase şi s-a considerat că artista îşi exersa doar dreptul la exprimare liberă.

Frank Sinatra a fost arestat în Bergen County, New Jersey, în 1938. Acuzaţiile pot părea cel puţin curioase astăzi: avea o aventură cu o femeie căsătorită. Acuzaţia a fost schimbată cu adulter şi apoi respinsă.

Kurt Cobain a fost arestat în Aberdeen, Washington, în mai 1986. Acuzaţia: violare de domiciliu în stare de ebrietate. Tot aici fusese arestat cu un an înainte pentru vandalism.

Mick Jagger a fost arestat în Anglia în 1967 pentru posesie de stupefiante. La vârsta de 23 de ani, a fost ridicat din casa colegului său de trupă, Keith Richards, care a fost, de asemenea, arestat.

 

 

Comentarii