SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sianna a lansat primul videoclip solo din carieră

12 martie, 2015 Autor: Doina Calcea


Textiera și interpreta, Sianna alias Sîrbu Ana, a lansat primul videoclip din cariera solo pentru piesa "Te Rog". Videoclipul piesei este o producţie Rassada Music, iar de sound s-au ocupat Radu Sîrbu şi Chris Thrace.

„Am lucrat cu oameni tineri, frumoşi şi talentaţi, care au înţeles cu uşurinţă simplitatea cu care vreau să „învelesc” această piesă. Am vrut un videoclip în care să primeze emoţia interioară şi exterioară pe care să o redau cât mai natural.”

„Piesa „Te Rog” pentru mine este foarte specială şi este inspirată din povestea de iubire a unei persoane dragi mie. Când am scris primele versuri nu ştiam că o să fiu tocmai eu cea care o va aduce la cunoştinţa publicului, dar mă bucur nespus de mult că lucrurile au luat întorsătura asta, iar piesa această m-a ales pe mine. Sper ca cei care o vor asculta să vadă dincolo de imagine şi să audă dincolo de cuvinte, pentru că în spatele acestui ambalaj există o poveste extrem de sensibilă „.

 

„Regia este semnată de toată echipa Rassada Music. Am pus mai multe idei cap la cap și am venit mai mulți cu ideile – foc, apa, ploaie, lumină. Cert este că mi-am dorit să transmit emoția. Mi-a fost frig și cald în același timp și mi-au refăcut machiajul de câteva ori. Nu am vrut nici dansatoare, nici alte elemente comerciale, doar eu și sentimentele mele” a menționat, pentru Promotime, solista Sianna.

 

Deși abia în 2015 a lansat primul videoclip solo, Sianna a apărut în 2012 alături de Dj Layla în videoclip „I’m Your Angel”.

 

Sianna s-a făcut remarcată ca și compozitoare și textieră pentru interpeți din Moldova, România și Rusia. Piesele sale sunt interpretate de Dj Layla, Natalia Barbu, Leonid Rudenko, Dee-Dee, Radu Sîrbu, Viktoria Daineko și Dima Trofim.

Comentarii