SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Simona Halep, așa cum n-ai văzut-o niciodată! A pozat pentru o revistă de modă celebră – (FOTO)

25 aprilie, 2018 Autor: Petru Moisei

SPORTSIMONA HALEP ELLE / "Nu, chiar nu mi-ar plăcea să fac aşa ceva", a răspuns Simona Halep fără să stea prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebată dacă ar accepta să apară într-un pictorial numai în costul de baie, așa cum au făcut Maria Sharapova, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Elina Svitolina, Sloane Stephens, Agnieszka Radwanska sau Dominika Cibulkova.

Într-un articol publicat pe site-ul revistei apar și mai multe declarații ale sportivei noastre, care a povestit că în copilărie a fost o persoană timidă. „Nu știu exact ce vârstă aveam, mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid”, a dezvăluit Simona.

„Diferența se vedea în atitudine, fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț” a mai spus actualul lider al ierarhiei mondiale.

Lucrurile s-au schimbat însă pentru jucătoare născută la Constanța. A ajuns cea mai bună jucătoare a lumii și unul dintre cei mai importanți ambasadori ai României peste hotare.

„Mă maturizez și eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Toți ne schimbăm odată cu trecerea anilor. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț. Mereu am știut ce vreau să spun, am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele” a mai precizat Simona Halep în interviul acordat pentru revista Elle.

Comentarii