SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Simplitatea – adevărata frumusețe

14 august, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: bunele-maniere.com


Oamenii frumoși plac oricui, însă frumusețea nu înseamnă doar chipuri arăgătoare, ci și inimi minunate. Ce folos de ochi frumoși, dar goi și reci, de trupuri suple, dar cu atitudini indiferente și dezamăgitoare? Alegeți simplitatea, pentru că ea este adevărata frumusețe.

Simplitatea este una dintre valoroasele calități dobândite în mod natural, dar care cu certitudine nu se exprimă prin machiajul excesiv sau hainele scumpe, chiar dacă nici aceste aspecte n-ar trebui să știrbească din bunul simț  și acțiunile lipsite de artificialitate.

Nu trebuie să fii neapărat o persoană săracă sau din provincie ca să intri în categoria oamenilor simpli, trebuie doar să păstrezi eleganța, rafinamentul, precum și buna educație obținută de-a lungul timpului. Un domn sau o doamnă cu siguranță știe să comunice cu cineva mai slab decât el fără a-l incomoda sau a-l face să se simtă inferior.

Mediul înconjurător mai degrabă ar descuraja abordarea unui comportament cât mai simplu, întrucât trăim într-o societate infectată, în mare parte, de concurență și artificialitate, o mulțime de indivizi zilnic schimbându-și măștile imaginare.

Cel mai grav, însă, este că, fiind dezamăgiți de acești lideri, „clowni” ai societății, care le omoară visele, oamenii se dezamăgesc și se transformă la rându-l lor în persoane care își ascund adevăratele valori.

Comentarii