SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Skateboard transformat în chitară electrică

18 august, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: boredpanda.com


Nick Pourfard este tânărul în vârstă de 22 de ani ce are o pasiune deosebită. Acesta reciclează skateboarduri și le transformă în chitări electrice funcționale.

În 2010, în urma unui accident cu skateboardul, tânărul a rămas imobil timp de șase luni, un lucru neobișnuit pentru el, să stea fără ocupație pentru o perioadă atât de lungă. Atunci, el crescând făcând skateboarding și de mic colecţionând skateboarduri, a combinat cele două pasiuni ale sale, chitara și placa. Astfel, Nick a început să confecționeze chitări din lemnul de la skate-urile neutilizabile.

Mai în glumă, mai în serios, lucrul a început să meargă, munca i-a fost apreciată din start și a fost susținut să continue cu aceeași inspirație, lucrările sale fiind unice și deosebite.

La scurt timp hobby-ul s-a transformat în afacere şi în cinci ani, Pourfard a înregistrat un succes considerabil, iar pentru a avea suficientă materie primă, acesta, pe site-ul său oficial, îi îndeamnă toți doritorii de a dona skate-uri să-l contacteze.

Comentarii