SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Artistul Slava Dubenco, despre muzică, sport și femei – (VIDEO)

30 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco
promotime.md-31


Chiar dacă Slava Dubenco spune că adoptă imaginea de artist după ora 00:00, noi suntem de părerea că interpretul nu se desparte deloc de aceasta. Pentru că talentul nu este episodic, iar Veaceslav are această calitate care-l propulsează spre showbiz-ul autohton și, de ce nu, spre cel internațional.

Am realizat interviul cu Slava Dubenco într-o sală de forță. Probabil vă întrebați de ce. Pentru că artistul se antrenează acolo minimum două ore pe zi. Ține la imaginea lui, de aceea are grijă și ce mănâncă.

Nu aleargă pe bandă, ci, mai degrabă, „după femeia deșteaptă și educată”, care să fie mama copiilor lui, așa cum ne-a mărturisit. Nu știm dacă a găsit-o, însă știm care e rețeta succesului pentru un bărbat, în viziunea lui: să aibă o familie, întâi de toate, să iubească o femeie, să facă bani și să călătorească.

În ceea ce privește cariera, Slava Dubenco are ambiții mari. A decis să treacă de la rapp la R&B, pentru că genul muzical din urmă îl caracterizează mai bine și vrea ca relația lui cu muzica să fie una și mai serioasă. Iar după 35 de ani își propune să apară și într-un film.

Comentarii