SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Slava Sîrbu-moldoveanul care regizează videoclipuri pentru Deepcentral, Morandi și 3 Sud Est

25 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Slava Sîrbu fotograf, iar mai nou și regizor, a colaborat pentru noul videoclip al băieților din trupa ”Deepcentral” pentru piesa „Hey Girl”. Slava de la început știa bine unde vrea să ajungă, s-a axat pe o carieră în domeniul fotografic, apoi a urmat regia, iar acum trei ani s-a stabilit în România, de unde a început să adune în portofoliu colaborări cu casele de producție, care lucrează cu artiști, precum: ”Deepcentral”, ”Morandi” și ”3 sud Est”.

 

Despre începuturi: Toate proiectele au început prin colaborările cu casele de producție de artiști. Am ajuns cu un portfolio la ei, a durat 2 ani ca să prind primul proiect în România, dar cine muncește, are putere și rezistență, are și succes.

Despre lucrul cu ”Deepcentral”: Artiștii sunt diferiți în spatele culiselor, ca să înțelegi cum sunt, trebuie să te împrietenești cu ei, ceea ce durează în timp. Ca și toți artiștii, sunt tot timpul în vizor, ceea ce îi face mai greu de abordat în viața reală.

De la fotografie la regie: Am fost și sunt fotograf-regizor. Regizor și operator am fost înainte de a începe Academia. Tot timpul știam unde merg și ce vreau să fac. Orice aș face este o experiență, nu contează în ce domeniu – foto sau video, învăț în fiecare zi ceva nou.

Despre diferențele dintre industria muzicală autohtonă și românească: Industria muzicală din România și Moldova diferă enorm și nu ai cum să o compari, dar eu nu cred în succesul moldovenilor pe piața din România, din motiv că sunt două mentalități diferite și oamenii din România sunt foarte neserioși niciodată nu trebuie să ai încredere în ei.

 

Comentarii