SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Șmecherii din bucătărie

13 august, 2015 Autor: Irina Rogojina


Odată cu trecerea timpului, învățăm să improvizăm și să ne descurcăm cum știm noi mai bine în diferite situații inventând lucruri noi și utile, ce le pot fi de folos și altora.

Cunoscând câteva secrete din bucătărie, veți reuși să realizați cu succes și mult mai rapid lucruri minunate. Dacă mama dumneavoastră încă nu vi le-a destăinuit, o facem noi mai jos.

Cuțitul bine înfierbântat face minuni atunci când vine vorba despre pregătirea sandwich-urilor cu înghețată.

Tăiați bucata de brânză cu tot cu ambalaj, mai târziu, aceasta poate fi folosită pentru a închide brânza rămasă.

Nu vă grăbiți să aruncați bucățile de verdeață – amestecate cu ulei de măsline și turnate în formele pentru gheață, acestea v-ar putea fi de folos mai târziu.

Dacă nu dispuneți de un făcăleț, atunci îl puteți înlocui cu o sticlă de vin.

Pizza deja răcită, ca să recapete gustul inițial, vă recomandăm să o încălziți în tigaie și nu în cuptorul cu microunde.

Probabil este cea mai rapidă mâncare care s-ar putea găti. Tăiați painea ca în imaginea de mai jos, adăugați branză, ierburi și condimente și da-ți-o la cuptor pentru câteva minute, veți opține ceva delicios.

O metodă genială de a tăia roșiile cherry când vă grăbiți este le să puneți între două suprafețe plane, iar apoi să treceți cu cuțitul printre ele.

Nutella care v-a rămas pe marginea borcanului cu siguranță ați mai dori să o folosiți, de aceea vă recomandăm să turnați peste ea lapte cald, astfel veți obține delicioasa ciocolată caldă.

Cartofii nu vor încolți dacă îi veți păstra lângă mere.

Pentru a ajusta dimensiunea viitoarei plăcinte, folosiți folia de aliminiu.

Iată o metodă de a pregăti desertul într-un mod deosebit.

Un mic dejun consistent: în formele pentru copt, adăugați becon și ouă, iar mai apoi puneți-le la cuptor.

Comentarii