SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Șoc în Rusia: Un cuplu a fost reținut după ce ar fi ucis, devorat și conservat 30 de persoane – (FOTO)

26 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: realitatea.md Foto: realitatea.md

DIVERSEPresa rusă a publicat cazul unui cuplu care avea pe masă bucate din carnea celor pe care îi ucidea cu bestialitate. Dmitri Baksheev și soția sa, Natalia, din orașul Krasnodar, situat în sudul Rusiei au recunoscut că au ucis mai multe persoane și că le-au depozitat rămășițele în frigider și în pivniță pentru a le consuma, trasmite presa din Rusia.

Potrivit informațiilor preliminare, familia de canibali ar fi a mâncat cel puțin 30 de oameni. Dmitri Bakshaev, în vârstă de 35 de ani, a declarat că totul a început în anul 1999, iar el împreună cu soția sa, Natalia, în vârstă de 42 de ani, o asistentă medicală, fac parte dintr-o „familie de canibali”, potrivit serviciului de știri Mash.

Despre cei doi se spune că și-ar fi omorât victimile cu deosebită cruzime și ar fi făcut conserve din unele părţi ale corpurilor. Potrivit unor surse din cadrul Comitetului de Investigații din Rusia care examinează crima, Bakshaev și soția sa au depozitat rămășițele omenești în frigider și congelator precum și într-o pivniță. Au fost găsite 7 pachete cu rămășițe umane, 19 rămășițe de piele umană, o parte din „carne” a fost conservată în borcane.

media_150641256271356600

Cuplul a fost arestat după ce corpul dezmembrat al unei tinere a fost găsit într-un dormior al academiei militare în care acesta lucra Baksheev. Dmitry a recunoscut în cele din urmă uciderea femeii și chiar s-a lăudat multe alte crime, după ce anchetatorii au găsit un telefon în care erau poze cu bărbatul care își făcea selfie-uri alături de cadavre.

Cei doi soți își drogau victimele înainte de a le ucide și apoi le tranșau și le congelau pentru a le păstra mai bine în congelator și în pivniță.

media_150641256359676800

Comentarii