SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Solistul de la Metallica, James Hetfield, în rol de polițist într-un film de lung metraj

13 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: life.ro Foto: rollingstone.com

MONDENMuzicianul James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica, va juca în filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile", o biografie a ucigaşului în serie american Ted Bundy.

Regizat de Joe Berlinger, cu care leagă o prietenie specială încă de pe vremea când filmau împreună la ”Some Kind of Monster”, filmul documentează cazul Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie, care a comis 30 de omucideri în şapte state americane, între anii 1974 şi 1978.

Am petrecut sute de ore în spatele scenei cu James şi cu ceilalţi membri Metallica şi am ajuns să observ carisma şi prezenţa sa puternică de aproape„, declară Berlinger citat de The Rolling Stone. „Părea natural ca el sa aducă aceleaşi forţă şi magnetism ântr-un rol dramatic, aşa că atunci când a acceptat rolul în filmul meu, am fost extrem de încântat„, mai spune acesta.

James Hetfield va interpreta rolul lui Bob Hayward, poliţist din Utah, primul care l-a arestat pe Ted Bundy, în 1975. Rolul criminalului îi revine lui Zac Efron (”Neighbors”, ”The Greatest Showman”), iar cel al iubitei lui – care nu ştia la aceea vreme de crimele comise de el – va fi interpretat de Lily Collins.

Filmul – în care mai joacă Jim Parsons, John Malkovich, Angela Sarafyan şi Haley Joel Osment – se află momentan în producţie, nici un detaliu legat de data de lansare nefiind deocamdată oferit.

Comentarii