SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sore ne invită la mare sub „Umbrela ei de soare”

10 mai, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Facebook


Senzuală și veselă - așa arată Sore în cel mai nou single al său ,,Umbrela de soare”, produs în studiourile HaHaHa Production. Videoclipul a fost realizat chiar de artistă, iar filmările au avut loc într-o singură zi, la mare.

Vedeta s-a inspirat din propria sa viață și a încercat să reflecteze în videoclip activitățile care îi plac cel mai mult: să se distreze și să fie veselă!

„Mi-a plăcut extrem de mult vibe-ul piesei compusă alături de Theea Minculescu, Șerban Cazan și Smiley, mi s-a părut foarte fresh și tocmai de aceea m-a inspirat să fac un clip natural, fără scenarii complexe și fără zeci de oameni în spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea ieșire cu cortul la mare, o experiență diferită, dar extrem de frumoasă”, a spus artista

,,Umbrela mea de soare” face parte din campania prin care HaHaHa Production sărbătorește luna mai, cu muzică și pasiune.  Începând cu data de 1 mai, a fost lansată zilnic câte o nouă piesă, iar la sfârșitul lunii, vor fi adunate 31 de producții muzicale autohtone. Prin acest proiect, Production HaHaHa Productioare scopul de a evidenţia faptul că în prezent se pot face videoclipuri de calitate cu resurse minime.

În 24 de ore, piesa ,,Umbrela mea de soare” a adunat peste 75 de mii de vizualizări pe Youtube.

Comentarii