SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sorina Obreja: ”Nu exista nicio supărare pe lumea asta care să nu poată fi topită de zâmbetul ei”

30 ianuarie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: arhivă pesonală


În timp ce toți își încheie activitățile zilnice, Sorina este foarte activă, apărând în casa telespectatorilor cu ultimele ştiri ale zilei. Somnul pentru ea reprezintă un remediu pentru a se menține frumoasă, poartă mereu în geantă o ciocolată, fustele creion și pantofii cu toc - slăbiciunile ei, iar micuța Emilia o face mereu să zâmbească.

Frumusețe. Frumusețea fiecărei femei vine din interior. De aceea cred că o femeie frumoasă e cea care are sufletul curat și luminos. Iar asta nu e doar o idee filosofică – stresul, tensiunile de peste zi sau de peste ani se întipăresc pe fată, se citesc pe ten. De aceea ar trebui să uităm ușor nemulțumirile, momentele mai puțin plăcute din viață și chiar oamenii care ne fac să suferim. E mai greu, desigur, deoarece pentru suflet nu există măști sau loțiuni tonice care să spele amintirile urâte și nici fond de ten care să acopere sentimentele neplăcute. Totul ține de voința și capacitatea noastră de a observa micile bucurii pe care ni le oferă viața și de a ocoli elegant necazurile.

Somnul. Ziua mea de munca se încheie la 23.00, iar acasă ajung pe la miezul nopții. Așa că îmi aplic o cremă hidratantă și fuga la culcare. Somnul este unul dintre cele mai bune remedii pentru a-ți menține tenul frumos și sănătos, ori de câte ori îmi permite timpul și Emilia, dorm.

Măști. Eu mă feresc să fac teste pe propria-mi piele, așa că rețele pe care le știu îmi sunt recomandate de prietene în care am încredere. Ulei de măsline în loc de demachiant, zaț de cafea în loc de scrub, struguri pentru o mască sănătoasă și ceai de mușețel care calmează foarte bine tenul.

Sport. Fac sport, alerg – la munca, acasă prin curte cu Emilia și beau cât mai multă apă, fructe, legume proaspete și alimente bogate în proteine.

Stil. Înainte de a ieși din casă trebuie să știi unde ajungi. E atât de important să te îmbraci adecvat, în funcție de locul unde vei fi sau evenimentul la care vei merge pentru că sigur nu vrei să te pomenești într-o situație penibilă. E mai complicat pentru noi reporterii, când îți pui pantofi cu toc și afli abia la serviciu că ai filmare într-un sat înecat in noroi. Pentru astfel de cazuri port întotdeauna in portbagaj încălțăminte pentru “situații excepționale”.

Îmi place să am un ton elegant în fiecare ținută, pentru că așa mă simt în apele mele.

Modă. Pentru mine cuvântul “modă” e sinonim cu “gloata”. Așa că mă feresc de tendințele acceptate drept modă. Cel mai important ca haina să vorbească frumos despre mine, să mă reprezinte și potrivească.

Shopping. Nu am principii de “dus la cumpărături”. Se întâmplă că mai degrabă haina să mă aleagă pe mine, decât eu pe ea. Unele piese le simt din start ca fiind ale mele și atunci uit să mă mai gândesc și la calitate.

Must-have. Le recomand femeilor să poarte hainele care le fac să zâmbească mulțumite atunci când se privesc în oglindă. În garderoba mea must-have sunt rochiile și fustele creion.

Bărbați. Cel mai important e ca un bărbat să arate tot timpul îngrijit. Admir bărbații atenți la detalii. Nu-mi place să văd bărbați îmbrăcați în haine de culori stridente sau parfumați excesiv.

Geanta. Nu-mi lipsește niciodată din geantă: oglinda, parfumul și cel puțin o ciocolată.

Slăbiciune. Pantofii cu toc – sunt și slăbiciune și deprindere.

Zâmbet. Există o metodă dovedită împotriva supărărilor – te uiți în oglindă și zâmbești fără motiv, asta, cu siguranță, te va face să te simți mai bine. De doi ani și jumătate, eu am un remediu mai puternic – micuța mea, Emilia. Nu exista nicio supărare pe lumea asta care să nu poată fi topită de zâmbetul ei plin de energie.

Comentarii