SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Șosetele colorate vă scot din anonimat și vă conduc spre succes

19 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: elitedaily.com
Spot_Socks_Yellow_and_Blue_mens_socks_1024x1024


Fie că sunt acoperiți cu roboți, cu buline sau carouri, cu steagul Americii sau cu super eroi… șosetele colorate aduc o serie de beneficii. Persoanele care poartă ciorapi trăsniți sunt rebele și expresive, conduc o revoluție subtilă împotriva uniformelor și decenței. Aceștia au mereu tendința de a ieși din canoanele clasicului, sunt predispuși la schimbări și sunt optimiști.

Cei care au în garderobă șosete tărcate refuză să se lase conduși de standarde, când vine vorba de făcut alegeri. Ceea ce purtăm vorbește multe despre personalitatea noastră, așa că, dacă optați pentru astfel de șosete, vă veți crea o imagine vivace, inovativă și intrigantă, mai ales dacă vi le puneți când mergeți la serviciu. Ciorapii colorați sau cu imagini pe ei arată ludic, respectiv, posesorul acestora pare îndrăzneț, un spărgător de gheață și unul care intră în contact foarte rapid cu ceilalți.

Un alt posibil avantaj pentru cei care au curajul să poarte șosete fanteziste sau alte piese ciudate e că sunt luați drept niște tipi creativi, niște persoane încrezătoare pentru care legea există ca să fie încălcată.

Modul în care ne îmbrăcăm are impact asupra felului în care ne simțim, acesta acționează mult asupra auto-percepției. Un studiu realizat la Northwestern University a descoperit că opțiunile noastre vestimentare afectează procesul nostru cognitiv. Hainele invadează nu doar corpul, ci și creierul, situând purtătorul într-o stare psihologică diferită. Cu alte cuvinte, atunci când îmbrăcăm o haină comodă, care ne place și în care ne simțim bine, suntem mult mai siguri pe noi și putem prelua cu ușurință anumite sarcini, ducându-le până la capăt cu succes.

Partea bună din această poveste este că acești ciorapi sunt unisex și arată bine atât pe niște piciorușe de femeie, cât și pe cele de bărbat, cu mărimea 45. Iar, în cazul în care doriți să experimentați ceva, încălțați o pereche de șosete colorate, dacă nu vă iese ce v-ați propus, măcar veți arăta haios.

Nu contează cine sunteți, dacă veți purta șosete trăsnite, veți crea o imagine drăguță și îndrăzneață. Dar dacă dețineți deja o astfel de jucărie vestimentară – felicitări, sunteți un rebel de succes.

colorful-socks RMS Socks

Comentarii