SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Soțul Marianei Șura cu un trecut dubios?

1 octombrie, 2014 Autor: Silvia Petrov


În ultimele zile, presa noastră abundă de titluri “Cine este soțul Marianei Șura?”, asta după ce interpreta a postat pe contul ei de Facebook o serie de fotografii de la nuntă, doar că i-a blurat acestuia fața.

Astăzi, pe alte surse media a apărut informația că jurnaliștii au aflat cine este, totuși, misteriosul bărbat din viața interpretei.

Dar de ce Mariana Șura și-a adus aminte, după un an că s-a măritat?  Și de ce, interpreta a făcut publice pozele de la nuntă, dar a blurat fața soțului ei?

 

Ne-a trezit și nouă curiozitatea acest “misterios domn” și ce reprezintă? Or, de aici s-a născut și ideea subiectului “7 motive pentru care Mariana Șura îi blurează fața soțului”.

Am făcut o mică cercetare și am aflat că alesul inimii Marianei Șura, care este și tatăl copilului ei, este Ioan Gherman, alias Bebe – un om de afaceri de la Oradea, de 46 de ani.

 

Mai mult ca atât, presa de peste Prut scrie despre Ion „Bebe Gherman că în 2008, acesta a fost acuzat de evaziune fiscală de 1,5 milioane de euro, după ce au făcut trafic cu combustibili și tentativă de instigare la mărturie mincinoasă.

“Ion Gherman, patronul firmelor Natos Oradea s-a sustras urmăririi penale, drept pentru care Judecătoria Oradea a dispus, la data de 15 octombrie 2008, arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile, Gherman fiind dat în urmărire generală și în consemn la frontiere.”, scrie ziare.com.

Am contactat-o pe Mariana Șura ca să ne vorbească despre soțul și tatăl copilului ei, dar artista a refuzat și a închis telefonul.

Cuplul Mariana Șura și Ioan „Bebe” Gherman s-au căsătorit pe 28 august anul trecut. Iar pe 28 februarie curent, Mariana Șura a născut o fetiță, Evelina.

 

Soțul interpretei, Ioan „Bebe” Gherman mai are o fată.

 

Comentarii