SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Spectacolele lunii ianuarie la Teatrul „Geneza Art”

10 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim
logo

CULTURAÎn cea mai friguroasă lună a iernii, Teatrul Studio "Geneza Art " vă prezintă cele mai călduroase spectacole, realizate după texte din literatura antică și contemporană și a celor mai renumiți poieți. Luna ianuarie promite a fi plina de inspirație și diverse emoții ce nu vor lăsa indiferent nici un admirator al artei. Asta pentru că în zilele ce urmează, "Geneza Art " vine cu unsprezece spectacole minunate care vă vor ajuta să evadați din rutina zilnică.

Mai bine de sase ani, Teatrul Studio „Geneza Art ” valorifică esența teatrală clasică, îmbinând cu forme noi de creație. Asta înseamnă că de fiecare dată, „Geneza Art ” vine cu cele mai proaspete idei și viziuni aplicate cu dragoste în fiecare spectacol.

 Pentru a nu scăpa nici un spectacol prezentat de „Geneza Art ” în luna ianuarie, urmăriți cu atenție programul de mai jos:

 1. Prima vizită la Teatrul Studio „Geneza Art ” din această lună, o puteți face pe data de 15 Ianuarie la ora 18:30. Atunci veți putea urmări spectacolul „Floarea albastră” realizat după versurile și corespondența poeților clasici Mihai Eminescu și Veronica Micle, regizat de Ludmila Burlaca.

 2. Următorul spectacol, și anume „Madame Bovary” de Gustave Flaubert, regizat de Daniela Burlaca va avea loc pe data de 17 Ianuarie la ora 18:30.

 3. Pe data de 18 Ianuarie la ora 18:30 urmăriți spectacolul „Madame Bovary” realizat după versurile autorului Gustave Flaubert și regizat de Daniela Burlaca.

 4. O nouă zi, un nou spectacol. Pe data de 19 Ianuarie la ora 18:30 aveți ocazia să admirați creația lui Oscar Wilde – „Dorian Gray”, regizat de Daniela Burlaca.

 5. Spectacolul „4MAMA” realizat după texte din literatura antică și contemporană, regizat de Daniela Burlaca se va desfășura pe data de 21 ianuarie la ora 18:30.

 6. Același spectacol îl puteți urmări și pe data de 22 Ianuarie la ora 18:30. „4MAMA” realizat după texte din literatura antică și contemporană, regizat de Daniela Burlaca, vă va trezi emoții unice.

 7. Dacă știți să apreciați arta și frumosul, atunci nu vă veți plictisi nici pe data de 24 Ianuarie. La ora 18:30 Teatrul Studio „Geneza Art ” vă prezintă spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” al autorului Camil Petrescu și regizoarei Daniela Burlaca.

 8. Dacă nu reușiși să urmăriți spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” pe data de 24 ianuarie, atunci îl puteți vedea și pe data de 25 ianuarie la ora 18:30.

 9. Pe data de 28 Ianuarie la ora 18:30 urmăriși iarăși spectacolul „Floarea albastră” realizat după versurile și corespondența poeților clasici Mihai Eminescu și Veronica Micle, regizat de Ludmila Burlaca.

 10. Minunatul spectacol „De vorbă cu Emma” a autorului  Vitali Cipileaga și regizoarei Daniela Burlaca, îl puteși urmări pe data de 29 Ianuarie la ora 18:30.

 11. În ultima zi de ianuarie la ora 18:30, urmăriți frumoasa creație lui Eugene Ionesco „Scaunele”, regizat de Danielei Burlaca.

 

MERGEȚI LA TEATRU!

Comentarii