SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Speranța se naște din suferință! Încă un om are nevoie de ajutorul tău – (VIDEO)

29 octombrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: jurnal.md
unnamed

CAMPANIEBucuria de a-și crește copilul este umbrită de o boală cruntă, care îi fură, zi de zi, din vitalitate și energie. Anemia aplastică, o afecțiune rară a sângelui, este coșmarul vieții lui Dinu Paşa, în vârstă de 34 de ani, din satul Bursuceni, raionul Sângerei.

Gheorgiță, fiul său de 10 luni, și soția sunt cei de dragul cărora merită să lupte pentru a-și recăpăta sănătatea. Numai că aici intervin tradiționalele probleme financiare, cele care, de foarte multe ori, lasă omul fără suflare. Are nevoie de 60 de mii de euro pentru a merge la operație în Germania și a obține transplant de măduvă. 

Este o sumă enormă pentru familia Pașa, care și așa abia de supravieţuieşte cu doar câteva sute de lei pe lună, adică alocaţia pentru copil, de 540 de lei, şi pensia de invaliditate a lui Dinu, de 200 de lei. Până la intervenția chirurgicală, Dinu ia niște medicamente scumpe și, în plus, care nici nu se găsesc în farmaciile din Moldova.

Mai mult, acum patru ani a murit mama bărbatului, care, la fel, a suferit de anemie aplastică. Atunci familia a luat un credit care nu a fost restituit nici până astăzi, scrie jurnal.md. Cei care vor să-l ajute pe Dinu îl pot contacta la numărul de telefon 069661023 sau pot depune bani pe contul următor:

B.C. „VictoriaBank”

MD19VI225911511110820148

IDNP: 0992204220529

Comentarii