SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

“Spring Break” – evenimentul cel mai așteptat din SUA – (FOTO)

13 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: libertatea.ro Foto: google.com

DIVERTISMENTTimp de decenii, milioane de studenți se adună pe plajele din SUA pentru a participa la evenimentul “Spring Break”. Vacanța de primăvara este întâmpinată cu distracție, concursuri indecente, alcool și mult sex.

Tinere în bikini, bere la robinet și milioane de studenți care petrec zi și noapte – “Spring Break” este cel mai așteptat eveniment din SUA pentru mulți dintre tineri.

Tradiția a început în 1930, atunci când tinerii studenți aflați în vacanță participau în echipe la concursuri de înnot în Florida. Pe parcursul anilor, lucrurile au degenerat.

Dintre cei aproximativ 1,5 milioane de studenți care urmează să plece în vacanță în această săptămână și cei 2,5 milioane după săptămâna următoare, se estimează că aproximativ 100 000 de copii vor petrece în orașul Florida.

Anul acesta, pe Insula South Padre, s-au adunat mai mult de 18.000 de adolescenți. Tinerii consuma alcool în cantități mari, iau parte la concursurile de twerking și la cele de tricouri ude. Până la jumătatea după-amiezei, sute de studenți zac inconștienți pe plajă.

„Sincer, plajele sunt extraordinare, petrecerea este mereu cu noi”, a declarat Jen Ella Spader, un student de 22 de ani din Florida Atlantic University.

Dosarele de poliție arată că 19 persoane au fost arestate în total vineri – cel mai mult pentru comportamente dezordonate și fiind găsite cu buruieni și cocaină – comparativ cu 35 în săptămâna precedentă în ansamblu ceea ce demonstrează ca studenții iubesc să se distreze la maximum.

Comentarii