SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stan Williams, Dj-ul Madonnei la Chișinău (FOTO)

23 februarie, 2015 Autor: Doina Calcea


A zburat 15 ore pentru a încinge atmosfera în weekend-ul trecut în clubul Military Pub. Stan Williams a adus muzică nouă pentru petrecăreții din Chișinău. Şi-a început cariera acum 20 de ani ca DJ, în cluburile din New York City. A mixat în cele mai tari locuri, cum ar fi Studio 54, ZONA, ROXY. A ajuns în topul Billboard, promovând artiști precum Moby, Lisa Stansfield, Orb, iar acum mixează la radioul nr 1, în Rusia.

Face tot mai des naveta New York-Moscova, unde din 2005 mixează în fiecare sâmbătă în programul radio, intitulat „STAN WILLIAMS SHOW”, la Radio Megapolis 89,5. Programul care îi poartă numele este unic, pentru că este produs în Moscova și New York. Moderatorul invită diferiți oaspeți a spectacolul interactiv, de la DJ la artiști internaționali. În fiecare săptămână, ascultătorii ruși se deplasează într-o excursie virtuală pe scena muzicii dance internațională.

 

Stan a contribuit la unele dintre cele mai senzaționale momente muzicale din industria de divertisment din Moscova.
Piesa „Keep The Crown Loud” a ajuns pe prima poziție în topul Traxsource House Charts.

 

Despre impresii. Îmi place orașul Chișinău, este un oraș mare, cu un progres enorm. M-au impresionat clădirile și că aveți o mulțime de magazine. Am vizitat clădirea Parlamentului, și am văzut miniatura Luvru-lui (ARTICO). Sunt pentru prima dată aici și nu pot să spun cum sunt oamenii din ţara voastră. Am auzit că aveți o mulțime de mașini de lux și că aveți vin foarte bun.

Despre „regina muzicii pop”. Am colaborat cu Madonna înainte să fie renumită, chiar de la primul ei turneu. Eu am fost Dj-ul ei personal, la petrecerile private, la concertele din New Jersey și New York.

Despre viitor. Acum lucrez la două albume simultan și la piese noi. Mi-aș dori să colaborez cu artiști din Moldova, sau cu cei din Rusia. Următoare mea destinație este New York City, apoi revin în orașele Moscova și Ekaterinburg.

Comentarii