SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stand-up Cafe cu Dan Melnic şi Valeriu Pahomi

27 februarie, 2015 Autor: Adriana Vasilcov


Ei sunt cei care ne fac să ne stricăm de râs de fiecare dată când păşim pragul teatrului Eugene Ionesco. În premieră, Dan Melnic şi Valeriu Pahomi deschid primul Stand-up Cafe.

Glume piperate, dureri în burtă de la râs şi o doză garantată de zâmbet până la urechi. Cel puţin asta promite, actorul Dan Melnic, care s-a implicat trup şi suflet în organizarea primului stand-up cafe din capitală. Ideea a luat naştere cu mult timp în urmă, dar se pare că abia acum şi-a găsit timp ca să-şi aştearnă glumele pe foaie. „În mare parte pe scenă voi fi eu şi Valeriu Pahomi, dar vom avea şi un invitat special, Andrei Porubin. El ne va povesti cum a luat pentru prima dată ţigara în gură. Chiar dacă avem schiţate câteva idei, mai mult vom improviza” a declarat Dan Melnic pentru promotime.md

Dumitriţa Butnaru, manager comunicare şi PR, TEI, ne-a declarat că publicul are nevoie de umor. „Acesta va fi, în primul rând, specificul stand-up-urilor noastre: nu vom apela la tradiționalul grai moldovenesc sau basarabean pentru a stoarce hohote de râs. Vom merge pe un limbaj curat, literar, iar miza noastra va fi umorul de calitate și, respectiv, publicul receptiv la el”.

Stand-up Cafe îşi va deschide uşile în fiecare lună!

Comentarii