SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Starea lui Enrique Iglesias, mai gravă decât se credea

3 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: okmagazine.ro


Nu ştim cine l-a pus pe Enrique Iglesia să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate a artistului s-a înrăutăţit.

În timpul concertului din turneul “Sex and Love Tour”, Enrique s-a gândit să ia o dronă  în mâini, pentru a surprinde audienţa, după părerea lui,  prezentă la Playa de Toros de Plazas, în Tijuana. Doar că în timp ce încerca să o ţină, drona i-a tăiat mâna dreaptă, lăsându-i degetele sângerânde. A fost sfătuit să oprească interpretarea, însă artistul s-a încăpăţânat să continue, deși tricoul lui şi mâna dreaptă erau pline de sânge. Ba chiar a desenat și o inimă din sângele său, pe piept.

După show, Iglesias a fost trimis în Los Angeles la operaţie, însă rănile sunt mai serioase decât se credea. “Operaţia recentă a lui Enrique a durat mai mult decât ne aşteptam pentru că rănile au fost mai grave decât se credea iniţial. El a suferit o fractură ce a trebuit corectată, pe lângă operaţia de reconstrucţie. Îşi va reveni în următoarele săptămâni”, a fost mesajul echipei sale de PR.

https://instagram.com/p/3WuQaJx9b_/?taken-by=joebonillaoficial

Comentarii