SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

StarNet susține elevii sârguincioși – (FOTO)

1 iunie, 2016 Autor: Daniela Babici


În popor, se spune că toamna se numără bobocii. Ultimul sunet este prilejul propice pentru a remarca cei mai buni elevi, cei care au învățat responsabil și care își reprezintă instituțiile de învățământ cu mândrie.

La 31 mai, în ziua când are loc ultimul sunet, cei mai buni elevi ai liceelor participante la proiectul ”Noi apreciem inteligența”, proiect social al StarNet, lansat acum 7 ani în liceele din Chișinău, au primit premii de la compania StarNet. Premianţii au fost selectaţi în baza mediilor notelor incluse în registrul electronic plasat pe site-ul www.liceu.mdCompania StarNet îi apreciază pe cei mai sârguincioși elevi cu diplome și cadouri, astfel îi motivează să se afirme cât mai bine pe parcursul anului de învățământ.

Aurelia Salicov, directorul companiei ”StarNet Soluţii” SRL  a asistat la careul solemn dedicat ultimului sunet la Liceul „Liviu Deleanu” și a oferit premiile StarNet celor mai sârguincioși elevi.

 

Au fost înmânate 192 de premii în cele 16 instituții implicate în proiect. Ce au primit elevii bravi? Diplome de excelență și Power Bank-uri! Pentru ce merite au intrat în posesia premiilor StarNet? Pentru rezultate bune la învățătură!

Contactată de redacția PROMOTIME, directorul companiei ”StarNet Soluţii” SRL, Aurelia Salicov, a specificat că unul din scopurile StarNet este de a dezvolta sfera tehnologiilor IT acasă, de a motiva tinerii să rămână în țară și să formăm o societate cultă, demnă, în care procesul de exod de intelect să fie exclus.

 

Comentarii