SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

StarNet vă oferă soluții la cheie pentru un business de succes

13 noiembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME
unnamed

TEHNOLOGIIÎn plină eră tehnologică, este aproape de neconceput să lansezi sau să crești o afacere de succes fără servicii de telecomunicații. StarNet s-a gândit și la acest aspect și le propune antreprenorilor soluții de nerefuzat. Încă de la fondarea sa, operatorul face legătura dintre oameni și ultimele tehnologii.

Fiecare, indiferent de viziuni și pasiuni, are aceleași necesități: plăcerea de a împărtăși succesul și experiențele, nevoia de a fi conectat cu cei din jur, oriunde și oricând. Fiecare își dorește să comunice fără limite și să fie mereu la curent cu tot ce se întâmplă și, de ce nu, să transforme visul propriu într-un business cu renume.

Fie că ești la început de drum sau ai o afacere în plină dezvoltare, StarNet este partenerul tău, care îți oferă servicii complete de business: soluții de telefonie fixă integrate prin stații fizice și virtuale, internet de bandă largă și soluții Wi-Fi, servicii de televiziune interactivă: IPTV și CATV, fax standard și fax virtual, antivirus, Transport Date Vlan, Transport Date Dark Fiber, soluții Data Centru: servere virtuale, hosting, cloud etc.

Cu un singur abonament de la StarNet, dezvolți și susții toată afacerea ta, pentru că ai servicii integrate:

  • conexiuni stabile și viteze de transfer de 250 Mbps pentru o dezvoltare strategică a afacerii;
  • 400 de minute naționale și 100 de minute mobile la 4 numere de telefoane pentru promovarea businessului la distanță;
  • televiziune interactivă cu canale TV multiple pentru o gândire diferită, proactivă și inovativă;
  • 10 numere internet cu 5 apeluri consecutive pentru ca toți clienții tăi să fie deserviți eficient;
  • fax virtual și HS Advanse;
  • toate acestea securizare de 10 Licențe Antivirus, pentru că securitatea informaţiilor este prioritatea decidenţilor de business.

StarNet este mai mult decât un operator telecom, este un partener de încredere aproape de tine, datorită prezenței în 15 orașe din țară. Alături de clienții săi, cu pasiune, dedicație și concentrare, StarNet deschide o lume plină de posibilități și oportunități pentru transformarea oricărei afaceri într-un brand de succes și a oricărei viziuni de afaceri în realități!

 

Comentarii