SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Staruri de la Hollywood care își îngrijesc tenul cu banane, căpșuni și albuș de ou

12 februarie, 2015 Autor: Silvia Petrov Sursa: andreearaicu.ro Foto: 1053kissfm.com
Beyonce-Knowles-closeup1


Nu numai tu economisești bani și-ți faci acasă măștile de față. Starurile de la Hollywood procedează la fel. De fiecare dată când le vedem la televizor sau în reviste, ne minunăm de aspectul tenului lor și ne întrebăm care e secretul. Ei bine, secretul îl avem chiar în frigiderul nostru. Căpșunele, bananele și albușul de ou au efecte miraculoase aplicate pe față, nemaivorbind de consumul lor.

beyonce

Beyonce își îngrijește tenul cu căpșuni. Aceste fructe sunt bune pentru orice tip de piele, însă ele sunt recomandate în special pentru tenul gras. Tot ce trebuie să faci este să tai o căpșună în două și să te ștergi pe fața cu jumătățile obținute. Lași sucul fructului să acționeze cinci minute, iar apoi spală-te cu apă călduță. Vei simți imediat efectul revitalizant.

perfil-anne-hathaway

Actrița Anne Hathaway preferă bananele. Asta pentru că are tenul uscat.

Pentru a obține o mască naturală, amestecă o banană bine coaptă cu două linguri de miere și cu puțină apă. Pasta obținută aplic-o pe față și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Ulterior, clătește-te pe față cu apă călduță.

katy-perry

Interpreta Katy Perry este și ea o mare amatoare a măștilor de față făcute acasă. Ingredientul minune care-i previn apariția ridurilor este albușul de ou.

Cum îl folosește? Amestecă albușul de ou cu două linguri de ulei de migdale și lasă-l să acționeze cam 10-15 minute. La fel, clătește fața cu apă călduță.

Comentarii