SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stațiunea din România unde poți respira aerul de munte și te poți relaxa pe plaje cu nisip fin – (FOTO)

10 august, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: actualdecluj.ro


Vrei să scapi de caniculă, să respiri un aer pur de munte, dar în același timp să te scalzi în apă pură? PROMOTIME îți recomandă să te oprești în județul Bistrița-Năsăud, stațiunea Colibița îți oferă toate aceste lucruri, plus multe altele.

Într-un peisaj virgin împrejmuit de munți, stațiunea a devenit un veritabil centru turistic luat cu asalt de mii de români, dar și de turiști din străinătate.

Aici există şi plaje artificiale la marginea lacului dotate cu șezlonguri și multe terase, iar o noapte de cazare costă între 70 lei într-o cameră obişnuită şi 100 euro într-un bungalow luxos. ,,Dacă tot e marea de la munte, nu poate fi mare fără nisip, fără apă, fără soare”, a declarat proprietarul unei pensiuni. ,,În momentul acesta suntem cu casa închisă până la jumătatea lui septembrie”, a mai spus acesta.

Distanța dintre orașul Cluj și Colibița este de 150 de kilometri. Așadar, dacă doriți și munte și mare în același timp, stațiunea din județul Bistrița-Năsăud vă așteaptă!

 In any www.resumecvwriter.com/ case, before actually proceed to building your curriculum vitae, you need to be aware of what information this kind of document needs to be included

Comentarii