SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stațiunile de vacanță ale vedetelor internaționale

22 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: dailymail.co.uk


Le admirăm cum fac băi de soare pe plajele din St Bart's, St Tropez sau Cabo San Lucas, atunci când sunt gata să fie urmărite de paparazzi. Dar din moment ce vor să se refugieze într-o vacanță în toată intimitatea și departe de ochii curioși ai fanilor, starurile optează pentru stațiuni exclusiviste, aflate cât mai departe de lume și de buzunarele omului de rând.

 

 

 

SCOTTSDALE, Arizona, SUA

Celebrități care vin aici: Jay-Z și Beyonce, Taylor Swift, Barry Bonds, Jennifer Aniston, Britney Spears.

Vedetele care au ajuns în acest complex au apreciat îndeosebi designul, care este inspirat din Andaluzia, sudul Spaniei, si spa-ul care ofera masaje și tratamente dintre cele mai selecte. Printre oaspeții stațiunii se numără și Barack Obama. Tot aici cuplul Beyonce și Jay-Z și-au petrecut luna de miere.

 

 

 

 

SETAI, South Beach, Miami, Florida

Celebrități care vin aici: Gisele Bundchen și soțul ei – Tom Brady, Jay-Z și Beyonce, Leonardo DiCaprio, Bono.

Hotelul Setai din South Beach îmbină stilul zen cu cel art deco, iar curtea interioară iese în evidență prin coloane, pergole și iazuri. Vedetele care ajung aici se cazează, de regulă, în  penthouse, situat la etajul 40. Acesta are patru dormitoare, o piscină privată pe acoperiș, un pian și două jacuzzi-uri.

 

 

 

 

MUSTIQUE, St Vincent și Grenadines 

Celebrități care vin aici: Prințul William și Ducesa de Cambridge, Mike Jagger, Cheryl Fernandez-Versini.

Acest loc din Caraibe a fost transformat de Colin Tennant într-un paradis de miliarde. Acesta a cumpărat locația contra sumei de 45.000 lire sterline și a început să o dezvolte în 1959. Insula a devenit una dintre cele mai exclusiviste din lume, iar printre cei care au o proprietate aici este și Mick Jagger. Mustique este o destinație regală, întrucât îi are drept oaspeți frecvenți pe Prințul William și Ducesa de Cambridge.

 

 

 

MONTE CARLO, Monaco

Celebrități care vin aici: Jack Nicholson, Jay-Z, Novak Djokavic, Shirley Bassey, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, U2.

De zeci de ani, Monte Carlo este simbolul luxului și al distracțiilor rafinate pentru cei bogați și faimoși. Locul preferat al starurilor aflate în vacanță este plaja Larvoto. Jack Nicholson a menționat odată că: ”Monaco este ca un magnet pentru oamenii bogați”.

 

 

 

 

NECKER ISLAND, British Virgin Islands

Celebrități care vin aici: Oprah Winfrey, Mariah Carey, Rod Stewart, Kate Moss, Robert De Niro.

Încă din 1984, Neckler Island este o destinație perfectă pentru vedetele dornice de un respiro în singurătatea paradisului pe pământ. Aici își pot petrece vacanța doar 28 de persoane în același timp. Insula îi aparține lui Richard Branson și o deține din anul 1984, când a văzut-o prima dată din elicopter. Acesta a cumpărat insula contra sumei de 60 de mii de lire sterline, când avea doar 27 de ani, iar până la sfârșitul anului fusese vizitată de Prințesa Diana de Wales, Eddie Murphy, Robert De Niro, Jimmy Carter, Nelson Mandela și Tony Blair. Prețul pentru 7 nopți pe insula lui Branson, începe de la $28,805.

 

 

 

TURTLE ISLAND, Fiji 

Celebrități care vin aici: Jessica Simpson, Britney Spears, Trista și Ryan Sutte.

Insula poate găzdui doar 14 cupluri în același timp, iar managerii explică asta simplu: ”Pentru că are doar 14 plaje private”. Insula Turtle găzduiește cel mai des vedetele aflate în luna de miere.

 

 

HARBOUR ISLAND, Bahamas 

Celebrități care vin aici: Robert De Niro, Katherine Heigl, Colin Farrell, Elle Macpherson, Uma Thurman

Această insulă este probabil cea mai frumoasă din Caraibe, iar apa azurie, nisipul roz și priveliștile încântătoare atrag multe vedete. Elle Macpherson și Uma Thurman au propriile case de vacanță pe insula Harbour.

 

 

 

ROATAN, Honduras

Celebrități care vin aici: Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Julio Iglesias, Bill Gates, Claudia Schiffer și Cameron Diaz.

Mica insulă Roatan, devine din ce în ce mai populară printre vedete, pentru că oferă o intimitate sporită. Oaspeții frecvenți care preferă să-și petreacă vacanța pe coasta din Honduras sunt Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones și Richard Gere.

Comentarii