SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stela Boțan lansează single-ul si videoclipul la piesa “Wasted” – (VIDEO)

6 decembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean

DIVERTISMENTPiesa este compusă de Stela, în colaborare cu Konstantin Dushku și echipa de producție. Videoclipul a fost produs de Daikiri Studio, echipa cu care Stela a mai colaborat în trecut pentru piesele "Mai sus" și "Zborul de Noapte."

 -« Wasted » este o piesă care vorbește despre pierderea unui om drag. De cele mai multe ori când pierdem pe cineva regretăm ca nu am reușit să-i spunem ce simțim cu adevărat. Și foarte des, apreciem valoarea unui om doar după ce acesta pleacă. În cazul piesei « Wasted » – când pleacă pentru totdeauna.

Stela Boțan a participat în 2014 la X Factor Romania și a impresionat juriul cu timbrul ei, iar în același an a participat la Selecția Naționala Eurovision RM, cu piesa “Save me”. După celebrul concurs, Stela a lansat o piesă în colaborare cu Kapushon, iar în 2015 colaborează cu trupa Paralela 47, alături de care a susținut numeroase concerte.  Piesa „Cerul e limita”, prima colaborare cu un studio de producție din România – DeMoga Music și casa de discuri CAT Music i-a adus Stelei nominalizarea la Premiile Radio România la categoriile cea mai bună voce feminină a anului, și cea mai bună piesă pop-rock în 2016.

 

Comentarii