SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stela Popa a primit diamante de ziua ei (FOTO)

7 august, 2017 Autor: Petru Moisei

MONDENStela Popa este răsfățată de soț și de soartă. De ziua ei a primit cercei cu diamante.

stela popa pentru tvr (1)

Stela Popa face astăzi 35 de ani. Frumoasa basarabeancă, acum prezentatoare la Televiziunea Română, a fost surprinsă de dimineață cu un minunat cadou. O superbă pereche de cercei cu diamante. „7 august! Ziua a început frumos!”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook arătând cât este de iubită.

diamond

„Este o vârstă atât de frumoasă! Este vârsta la care mă simt împlinită și sunt fericită. Atât în plan personal, cât și profesional. E ca și cum Dumnezeu chiar și-ar fi aplecat urechea la dorințele mele de cândva și mi le-a împlinit. Cred cu tărie în vechea maximă pe care am învățat-o la lecția de latină din liceu  – Faber est suae quisque fortunae, în traducere – Fiecare este făuritorul sorții sale. Cred acum, la cei 35 de ani ai mei, că viața e ca o cameră pe care fiecare și-o decorează după bunul plac. Eu voi continua să o fac pe a mea la fel de frumoasă ca și până acum!”, a declarat Stela Popa în exclusivitate pentru PROMOTIME.

Amintim că Stela Popa prezintă principalul buletin de știri de la TVR 2 din România. De când a plecat la București,  vedeta s-a implicat activ în mai multe campanii inițiate de Televiziunea Română, a mai scos o carte cu povești – „Regele cel Înțelept” și a avut mai multe apariții spectaculoase în presa de peste Prut.

Echipa PROMOTIME îi urează la mulți ani Stelei Popa, la mai mult și la mai mare!

stela popa click tv

Comentarii