SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stela Popa devine fața știrilor TVR 2 – (FOTO, VIDEO)

18 aprilie, 2017 Autor: Petru Moisei

MONDENPentru Stela Popa, de ieri prezentatoarea principalului buletin de știri de la TVR2, dar și pentru întreaga echipă TVR, 17 aprilie a fost ziua schimbărilor. A început noul sezon în TVR. Într-un studio modern, cu un nou concept al știrilor, TVR2 a lansat noua grilă din care nu lipsesc schimbările. PROMOTIME.md a reușit să obțină primele momente din Telejurnalul prezentat aseară de Stela Popa.

„Îmi place noua schimbare. Am acumulat și mai multă experiență de când mă aflu la TVR. Am colegi profesioniști, care mă susțin și care îmi sunt alături. Am oameni care cred în mine și în echipa TVR2. Tot ce vrem să facem este să aducem o nouă abordare știrilor. Sper ca telespectatorilor să le placă noua față a Telejurnalului și să ne urmărească cu interes”.

Amintim că Stela Popa a părăsit pupitrul știrilor Jurnal TV la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut și a acceptat oferta TVR 2. A prezentat până acum știrile de week-end. Din 17 aprilie prezintă de luni până vineri principalul Telejurnal de la TVR2.

IMG-20170417-WA0001

Comentarii