SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stela Popa din nou pe copertă în România

2 noiembrie, 2017 Autor: Petru Moisei Foto: carticica.ro


Stela Popa într-o apariție autumnală spectaculoasă pe coperta unei reviste din România.

stela popa pe carticicaStela Popa,  vedeta știrilor TVR2 cucerește tot mai mult publicul din România. Este protagonista unui nou pictorial. De această dată unul plin de culoare, unul autumnal și foarte practic. Stela Popa apare pe coperta „Practic Cărticica Practică”, publicație difuzată în 21.000 de exemplare, cu tematică preponderent culinară și parte a prestigioasei reviste Burda.

„Stela Popa o stea a știrilor care gătește și povestește pe limba celor mici”, așa este prezentată pe copertă frumoasa basarabeancă. De altfel, se împlinește un an de când vedeta TVR a părăsit pupitrul știrilor de la Chișinău și a trecut Prutul. An în care a mai apărut pe coperta Click TV din România, o altă publicație de succes de pe piața românească.

stela autumnala

Întrebată care este definiția sa pentru ceea ce se cheamă stil de viață, prezentatoarea principalului buletin de știri de la TVR2 mărturisește: „Pentru mine stil de viață înseamnă să fii în armonie cu tine însuți, cu cei care te înconjoară. Am primit de curând o asemenea lecție de viață, încât am învățat să mă bucur de fiecare floare, de fiecare rază de soare sau picătură de ploaie. Mi-am dat seama cât de mult contează zâmbetul celor dragi, cât de important e echilibrul și armonia în viața noastră. Și cât de repede se pot pierde multe din aceste lucruri… Trebuie să înveți să te bucuri de ce ai în jurul tău și să te lupți ca ele să rămână acolo… Nimic nu e dat odată pentru totdeauna”.

stela popa in carticica pag 3

Practic Cărticica Practică este o publicație lunară difuzată în 21.000 de exemplare și este dedicată pasionaților de gătit. Este una dintre cele mai longevive reviste de pe piața românească, cu o vechime de mai bine de 12 ani.

stela toamna

 

 

Comentarii