SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stela Popa pregătește cadoul perfect pentru copiii voștri

6 decembrie, 2016 Autor: Dan Maxim Foto: Arhiva personală
15319513_1382703398420955_53682076_n

DIVERTISMENTChiar dacă își continuă cariera peste Prut, prezentatoarea Stela Popa nu uită de pasiunile sale și de lucrurile care îi aduc cu adevărat plăcere. Ea își continuă activitatea editorială, pregătind încă o carte pentru pici și părinți. Este un volum care abordează o tematică puțin diferită de cele anterioare, pentru că îi învață pe copii cum să se protejeze de cei care nu le vor binele. Lansarea cărții, intitulată „Sofia Păpădia” va avea loc pe 22 decembrie, ora 15:00, la Librăria din Centru.

„Nu de puține ori am lăcrimat în emisie directă când am citit știri despre copii abuzați, furați sau maltratați. Povestea aceasta vine să-i învețe pe copii cum să se protejeze de cei care nu le vor binele. Nu este nici pe departe însă o carte-poveste tristă. Nu. Dimpotrivă. Este o poveste frumoasă, vioaie și din care micii cititori vor învăța anotimpurile sau cum au apărut păpădiile pe lume. Este o carte viu colorată și în care s-a pus mult suflet de către pictorița Stela Popa Damaschin, ” a precizat autoarea.

Menționăm că la începutul lui 2016, Stela Popa a publicat cartea-poveste „Îngerii Mării” din seria „Povești pentru Dănuț”, cartea care s-a bucurat de mare succes printre micii cititori și a fost declarată „Cartea anului” la Târgul de Carte pentru Copii și Tineret de la Chișinău.

Pe 16 mai 2016, autoarea a editat a doua carte pentru copii, „Semincioara fermecată”, alături de care a scos și un CD-audio cu povestea citită de vedete din Moldova. CD-ul a fost nominalizat la Târgul de Carte pentru Copii și Tineret de la Chișinău

Comentarii