SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stella Vițu: „Le recomand tuturor femeilor să aibă o relație sinceră cu propriul corp” – (FOTO)

15 decembrie, 2015 Autor: Laura Ignat Foto: www.facebook.com/stella.vitu


Stella Vițu este prima creatoare de bralette din Moldova. Pe lângă aceste piese, ea mai coase și alte articole vestimentare pentru femei. A cucerit publicul prin finețea și calitatea lenjeriei. Susține că adoră simplitatea și naturalețea.

 Stella, spune-ne despre tine și despre firea ta creativă.

Sunt îndrăgostită de tot ceea ce înseamnă frumos. Pentru mine, procesul de creație înseamnă exprimarea sinelui și este un element indispensabil din viața mea. Mă aflu în continuă căutare de modalități pentru a-mi transpune viziunea în creații și de a o împărtăși cu alții.

 

 Înainte de a ajunge designer, la ce profesie visai în copilărie?

Din copilărie am fost pasionată de artă și inconjurată de reviste, modele și schițe. Știam că mă voi simți împlinită într-un domeniu creativ. Am optat pentru Facultatea de Arhitectură, unde am învățat despre formă și structură, ca mai apoi să realizez că-mi place designul vestimentar. Și, întrucât domeniul în care mă dezvolt nu impune limite, am ajuns să creez lenjerie.

Ce anume te-a provocat să creezi bralette-le?

Fiind fascinată de design, este imposibil să mă opresc doar la un sector îngust. Studiile de inginer m-au ajutat să combin frumosul și utilul din viața de zi cu zi. Și în realizarea bralette-lor mă conduc după acest principiu. Ideea de a le confecționa, născută din simpla necesitate, a fost susținută de convingerea că pot face un produs frumos, la noi acasă.

Spune-le cititoarelor noastre ce reprezintă bralette-le.

Bralette-le este articolul de lenjerie care pune în valoare formele posedate și nu recurge la efecte de mascare. Acest gen de bra accentuează naturalețea și oferă posesoarei sale încredere în sine și posibilitatea de a se simți bine în propria sa piele.

Ce te inspiră să confecționezi noi piese?

Sunt pasionată de domeniul în care creez. Am drept sursă de inspirație continuă tot ceea ce mă înconjoară.

Cum arată un produs calitativ?

Un produs calitativ îmbină, în mod necesar, comoditatea și frumusețea. Mă ghidez după această combinație pentru a realiza articole ce vor încânta nu doar vizual, dar vor răsfăța simțurile și vor produce plăcere tactilă.

Recomanzi moldovencelor sutienele cu push-up sau le propui să opteze mai mult pentru naturalețe și finețe?

Prin intermediul lenjeriei pe care o creez promovez naturalețea și sinceritatea. Recomand tuturor să aibă o relație sinceră cu propriul corp, să nu se ascundă după efecte de push-up și bureți, care maschează adevărul.

Cred că ești cunoscută prin mediul vedetelor. Acestea apelează la tine?

În calitate de designer îmi doresc ca rezultatul muncii mele să fie apreciat. Creez cu mare drag fiecare piesă și recompensa este să primesc feedback pozitiv. Mă bucură să știu că produsul meu este purtat de o interpretă, prezentatoare, model sau femeie care se apreciază și știe să-și aprecieze propria valoare.

Bralette-le tale sunt, de regulă, negre, cream, albe și uneori roșii. De ce optezi  anume pentru aceste culori?

Pentru început am optat pentru culori de bază. Pe parcurs am introdus nuanțe pastelate pentru sezonul de primăvară, iar mai apoi – mai multe combinații de culori accentuate.

Ce rol are  lenjeria în viața unei femei și cât de importantă este aceasta?

Cred că lenjeria are o importanță deosebită și femeile trebuie să învețe să se aprecieze și să-și iubească formele. Lenjeria are rolul de a înrăma corpul, pentru a le oferi încredere, pentru a le ajuta pe femei să-și conștientizeze propria frumusețe.

De ce trebuie să țină cont femeile atunci când își aleg lenjeria intimă?

Lenjeria intimă, aleasă cu grijă, va fi un atu în garderoba oricărei femei. Indiferent de vârstă, le sugerez să opteze pentru desuuri delicate și seducătoare. Să opteze pentru calitate și să aleagă corect modelul și mărimea necesară, pentru un confort sporit.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Prima ta intrare în lumea designer-ilor era crearea unei colecții de rochii, acum bralette. Cu ce ne vei bucura în viitor?
Nu îmi pun un scop anumit, pe care să-l ating și să mă opresc. Îmi doresc să mă dezvolt în domeniul lenjeriei, să variez articolele pe care le produc în prezent, dar să introduc și câteva noi, printre care cămăși de noapte și pantaloni scurți.

Cum preferi să-ți petreci timpul liber?

Tot timpul meu liber este dăruit persoanelor dragi sau somnului. În rest, sunt în continuu proces de lucru, organizare, planificare. Mă dedic procesului și primesc o plăcere imensă de la feedback-ul pozitiv.

Crezi că designul vestimentar are un viitor prosper în Moldova?

Cu siguranță. Mă bucur să văd cât de apreciate devin brandurile autohtone și cum se promovează produsele create la noi în țară. Avem o mulțime de tineri talentați.

Pe ce trebuie de pus accentul în crearea unui brand de succes?
În orice domeniu, succesul necesită determinare, perseverență și muncă. Trebuie să iubești ceea ce faci și să faci ceea ce iubești. E nevoie de dedicare totală și pasiune pentru procesul creativ.

Te rog să le transmiți un mesaj cititoarelor noastre.

Vă doresc să aveți parte cât mai multă pasiune și încredere în sine și în ceea ce faceți zi de zi. Fiți naturale, sincere și iubite!

Comentarii