SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, în vizită la Federația de Tenis din Republica Moldova

29 noiembrie, 2016 Autor: Dan Maxim Foto: Moldovan Tennis Federation
stere_83142700

SPORTO personalitate emblematică a pășit pragul Federației de Tenis din Republica Moldova în această sâmbătă, 26 noiembrie 2016. Este vorba despre Stere Halep, tatăl renumitei jucătoare de tenis din România, Simona Halep, ocupanta locului 4 în ierarhia mondială.

Aflat în Republica Moldova alături de echipa de fotbal a veteranilor de la Constanța, Stere Halep a efectuat o vizită la sediul FTM, unde a fost întâmpinat de președintele Federației de Tenis din RM, Marina Tauber.

La întâlnire au fost prezenți și Alexandru Golban, directorul selecționatelor specializate în cadrul FMF, Boris Bujor, compania Boviline și Vladimir Albot, tatăl lui Radu Albot.

S-a discutat despre perspectivele dezvoltării tenisului moldovenesc și au făcut schimb de păreri și idei privind sportul autohton. Păstrând cele mai bune tradiții ale Moldovei, Federația de Tenis din Republica Moldova a oferit cadouri simbolice musafirilor săi.

Întâlnirea de la sediul FTM s-a încheiat cu o conferință de presă în cadrul căreia Marina Tauber, președintele FTM, a invitat-o oficial pe Simona Halep în Republica Moldova.

„Cu mare drag, o invităm pe Simona Halep, dacă va fi ocazia. Acest lucru va fi un ajutor enorm pentru dezvoltarea şi popularizarea sportului în ţara noastră” – a precizat Marina Tauber.

La rândul lui, Stere Halep a declarat că îi va transmite personal invitația Simonei:

„Ea îşi va face programul, dacă cumva este vreo posibilitate să facă vizită în Moldova, atunci cu mare drag o să vă anunţ” – a spus Stere Halep.

După încheierea conferinței de presă, participanții întâlnirii s-au deplasat spre Școala Sportivă Specializată de Tenis, unde tatăl Simonei Halep a cunoscut din interior lumea tenisului moldovenesc și planurile de modernizare a instituției de învățământ. Ulterior, acesta a împărțit elevilor mici cadouri cu autograful renumitei tenismene din România.

Spre final, Stere Halep s-a alăturat unei partide de tenis cu elevul ȘSST și unul dintre cei mai promițători tineri jucători de tenis din Moldova, Ilie Cazac.

Comentarii