SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Știai? Cum să fierbi pastele în doar 60 de secunde

3 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
pasta

DIVERSE



Ţi se întâmplă şi ţie să fii atât de înfometat încât să nu mai ai răbdare să găteşti şi mănânci orice îţi pică în mână? Acest truc te va ajuta să fierbi pastele în 60 de secunde, astfel încât să nu te ispitească preparatele de tip fast-food.

Pentru a fierbe rapid pastele, pune-le, cu cel puţin o oră înainte, la înmuiat într-un vas cu apă rece. Spre exemplu, dacă mergi după-amiaza la sală, poţi pune pastele la înmuiat înainte de a pleca, iar când te întorci le pui direct la fiert.

Punând pastele la înmuiat în apă, acestea sunt hidratate, deci procesul de fierbere va dura mult mai puţin. Imediat ce le scoţi din apă, strecoară-le şi pune-le în apă clocotită. După numai 1 minut, scoate pastele şi serveşte-le aşa cum îţi doreşti.

Dacă ţi se pare că pastele s-au albit, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că este normal.

Comentarii