SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stilul masculin are o nouă casă! „Florentino Delure”, un nou showroom, noi perspective – (FOTO)

6 decembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: Arhivă personală

RECOMANDAMStilul are o nouă casă și, implicit, o nouă adresă, una chiar în inima Chișinăului: str. Șciusev, 80. Acolo pot fi găsite toate slăbiciunile unui bărbat în materie de vestimentație. „Florentino Delure”, brandul care știe să facă din eleganța masculină un stil de viață, deschide un nou showroom, inaugurarea căruia se va face în data de 8 decembrie.

Deshiderea noului showroom este semn clar că brandului îi merge bine, că se dezvoltă și că este tot mai apreciat de cei care vor să facă impresii impecabile. Serghei Grigor și echipa vă așteaptă, așadar, joi, 8 decembrie, ora 17:00, să fiți prezenți la un spectacol de detalii și eleganță.

Puteți să vă confirmați prezența aici.  Dacă nu ajungeți, PROMOTIME va avea grijă să vă prezinte atmosfera din noul concept store „Florentino Delure”, întrucât suntem partener media al evenimentului.

15355928_1382763485081613_1482678879_nConceptul „Florentino Delure” este mai mult decât un dress code. Fie că aveți nevoie de un costum special creat, de o camașă făcută pe măsură sau de pantofi personalizați, „Florentino Delure” este soluția dumneavoastră.  Nu este doar un magazin de haine, este o modalitate de exprimare a personalității, un loc unde puteți găsi sfaturi pertinente și soluții vestimentare de o calitate excepțională.

Comentarii