SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Stroke 69 a revenit la Chișinău pentru a-și promova noul single „Amazing” – (FOTO, VIDEO)

27 februarie, 2016 Autor: Gabriela Grițco


Stroke 69 este un proiect românesc de muzică house-dance, inițiat de Iles Zsolt. Proiectul a apărut în anul 2008, când Zsolt s-a unit cu prietenul său din copilărie, DJ White. În 2011, aceștia au lansat primul disc single „Beautiful Smile”. Stilul muzical pe care îl interpretează Stroke 69 îl poți auzi mai mult în cluburile de noapte. Un stil dinamic, optimist și cu un mesaj profund.

Băieții de la Stroke 69 îmbină perfect muzica cu alte pasiuni de-ale lor, precum gătitul, sportul sau pescuitul. Pentru ei, optimismul înseamnă mult și lucrează din greu la succesul lor, de aceea, aceștia transformă orice negativ, în pozitiv, pentru a evolua.
Iar pentru că sunt într-o evoluție continuă, Stroke 69 a revenit la Chișinău, și a oferit echipei PROMOTIME, detalii despre noul single „ Amazing ”, într-un interviu EXCLUSIV. „Amazing” este o piesă în semn de mulțumire tuturor reprezentatelor sexului frumos, pentru că „ ele ” sunt amazing, pentru că băieții de la Stroke 69 sunt amazing și interviul a ieșit unul la fel de amazing.

 

 

 

 

Comentarii