SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mesaj EXCLUSIV pentru PROMOTIME de la Stroke 69. Ce au anunțat băieții – (VIDEO)

26 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Băieții de la trupa românească Stroke 69 au venit cu un mesaj video în EXCLUSIVITATE pentru PROMOTIME. Ei ne mulțumesc pentru suportul media și parteneriatul acordat. Totodată, ei le dezvăluie fanilor din Moldova că îi așteaptă o surpriză muzicală, care va încinge atmosfera din cluburile de noapte. Este vorba despre lansarea unui pachet cu remixuri pentru noul single „Amazing”.

Evenimentul va avea loc într-o lună. „Music Without Borders’” se numește  producția și va include producții de la Dj/producători din diferite țări. Băieții au revenit de curând pe piața muzicală cu noul videoclip „Amazing”. Reprezentantele sexului frumos sunt nelipsite din producția video, care, potrivit trupei de peste Prut, le este dedicată în totalitate. Managerul Stroke 69, Florin Barac, a precizat că noul single urmează să fie lansat oficial și în Grecia, Cipru, Rusia și în ate țări din spațiul CSI. 

Stroke 69 a împresionat încă de la lansarea hitului „Beautiful Smile” care a făcut mare distracție în cluburile din România. Băieții s-au remarcat pe piața muzicală din din țara vecină cu single-uri precum „Black Rose”, „Jamaica”, „Keep Running” și „Sunlight”. Stilul muzical al proiectului este o combinație dintre house și dance.

Comentarii