SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sucul minune care salvează ficatul

4 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: caplimpede.ro


Ficatul este organul cu cele mai multe şi diversificate funcţii din organismul uman. Acesta are un rol fiziologic complex, fiind o adevărată uzină vie: secretă bila, care are rol în digestie, intervine în metabolismul glucidic, lipidic sau proteic și sintetizează un număr mare de substanțe. În caz că organul nu funcționează, întreg organismul are de suferit. Atunci când este încărcat de toxine, încetinește arderea caloriilor și favorizează îngrășarea.

Sucul care îți curăță ficatul  este foarte eficient și nu necesită cheltuieli mari. Trebuie consumat trei zile, iar singura regulă pe care o presupune, este de a renunța la mesele greoaie în această perioadă.

Rețeta e simplă:  trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiate bine, cinci țeline făcute la abur și șase căni de apă. Toate ingredientele se amestecă  în blender și se consumă câte două păhare de trei ori pe zi, înaintea meselor principale.  După cele trei zile, se recomandă  o pauză de 7-10 zile, apoi repetă tratamentul.

Sucul din țelina și pătrunjel este foarte eficient și pentru cei care nu au probleme cu ficatul. Acesta stimulează metabolismul, deoarece este  bogat în nutrienți, antioxidanți, clorofilă și uleiuri volatile.

Consumul sucului de țelină și pătrunjel reduce riscul apariției cancerului, îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar, scade inflamația și protejează vasele de sânge.

Comentarii