SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sucuri fresh pentru dimineţile de vară!

28 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Foto: PINTEREST


Sucurile naturale îţi pot oferi un plus de energie la început de zi. Acestea pot întări sistemul imunitar şi te pot proteja de o varietate de boli, datorită conţinutului bogat de nutrienţi şi antioxidanţi.

Şi pentru că tot sunt atât de bune sucurile naturale, PROMOTIME îţi propune câteva reţete răcoritoare de vară, care chiar şi cu gheaţă pot fi perfecte pentru un mic dejun răcoritor în dimineţile fierbinţi de vară.

Sucul de sfeclă, măr şi mentă

Sfecla nu este primul ingredient care iți vine în minte atunci când vorbeşti despre sucuri. Însă, această legumă capătă tot mai multă faimă. Sucul de sfeclă sporește rezistența organismului la efort, măreşte volumul vaselor de sânge şi îmbunătăţeşte presiunea sângelui. Mărul şi menta oferă un gust mai suportabil şi, în plus, vin şi ele cu un aport de nutrienţi.

 

Sucul de ananas

Sucul de ananas este suficient de dulce, astfel că nu e necesar să adaugi zahăr. Nici nu e recomandat zahărul la sucurile naturale, ci în cel mai rău caz mierea de albine. Acesta poate ajuta în prevenirea cancerului de piele, prin creşterea imunităţii. Te protejează de razele ultraviolete ale soarelui şi asigură protecţie împotriva dezvoltării tumorilor, prin eradicarea celulelor canceroase, cu ajutorul antioxidanţilor. Totodată, sucul de ananas are proprietăţi antiinflamatorii şi poate preveni formarea cataractei, dar şi apariţia bolilor respiratorii precum astmul.

 

Sucurile din citrice

Acestea sunt o sursă importantă de vitamina C, care întăreşte sistemul imunitar şi te apară de răceli. De asemenea, vitamina C ajută la optimizarea absorbţiei nutrienţilor din alimente, de aceea e important să o consumi în mod regulat. De fapt, acesta e şi motivul pentru care sucul de portocale a devenit un aliment de baza la micul dejun. Dacă vrei să încerci un suc mai interesant, îţi recomandăm să storci un grapefruit roşu cu portocale şi boabe de rodie. Gustul de rodie în această combinaţie te va cuceri.

 

Salvează

Comentarii