SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sucurile afrodisiace- stimulatoarele de “pofte”

22 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: lyla.ro


Despre afrodisiace – știm, într-o mică proporție, ce influențe pot avea. Dar ăstazi vi le prezentăm mai pe larg. Ceea ce nu cunoaște toată lumea despre afrodisiace e că mai au efecte extrem de benefice asupra stării noastre psihice și fizice. Datorită ingredientelor naturale, organismul se relaxează, circulația sângelui este mult mai bună și, totodată, bineînțeles - crește dorința sexuală. Pentru a stârni pofta de sex cât mai rapid, recomandate sunt sucurile care acționează asupra organismului din mai multe unghiuri.

Cu toate că există o mulțime de alimente, arome și suplimente care sunt comercializate ca afrodisiace puternice, doar câteva aprind, într-adevăr, apetitul sexual. Iar printre cele mai eficiente se numără sucurile fresh.

Băuturile pot fi făcute din ardei iute (nu prea mult), avocado, smochine, banane, semințe de susan,  broccoli, spanac, țelină, căpșune, miere, lămâie sau migdale. Nu există  nici o restricție și nici o formulă exactă pentru a obține un mix. Cu alte cuvinte, le puteți combina după propriul gust.

Dar dacă sunteți în lipsă de inspirație, vă propunem noi două rețete cu un efect aproape imediat!

  1. SUC DE MORCOVI

Aveți nevoie de 4 morcovi, 100 de grame de spanac și o rădăcină de țelină. Toate ingredientele se taie mărunt și se storc de suc, toate împreună.  Rezultatul delicios e și unul dintre cele mai eficiente afrodisiace.

  1. SUC DE AVOCADO CU CACAO

Pentru acest suc e nevoie de jumătate de avocado, o banană, un pahar de lapte de migdale, 2 linguri de cacao, un vârf de scorțișoară, un vârf de sare neiodată și o linguriță de miere. Ingredientele se amestecă în blender până se obține o băutură cremoasă. Sucul se servește rece.

Așa că dacă v-ați pus în plan o seară deosebit de romantică, noi  vă mai dorim decât “poftă bună”.

Comentarii