SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sufletele pereche împart totul, chiar și cămășile – (FOTO)

11 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: cristinagheiceanu.com

DIVERSEHoga Kusten este un munte din Suedia, care s-a format prin ridicarea geologică a terenului. Acesta este unicul teren din lume care s-a ridicat atât de mult. Un cuplu de moldoveni au hotărât să îl exploreze și s-au urcat în vîrful muntelui pentru a admira panorama de la înălțime.

Blogherița și prezentatoarea TV, Cristina Gheiceanu, împreună cu iubitul său, au descoperit un munte care s-a format prin ridicarea geologică a terenului, fiind unicul în lume care are așa mărimi.

Hga Kusten Sweden

”Am decis că merită să ridicăm acest munte pentru priveliștea pe care ne o va oferi vârful, așa că pas cu pas ne-am avântat în această aventură montană. Cu cât ne ridicăm mai sus, cu atât zona era mai stâncoasă. Totuși, în regiunile abrupte erau scări, spre ușurarea noastră. A meritat, pentru că am fost recompensați cu această priveliște minunată” a mărturisit Cristina.

Casual style leather jacket

Blogherița a ales să îmbrace în ziua aventurii sale un pulover alb împletit, blugi albi și camașa iubitului său, printată cu flori roșii, pentru a adăuga culoare.

Casual-style-spring-time

Beautiful-terrace

 

 

Sufletele pereche au totul în comun, chiar și cămășile.

Comentarii