SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sunt celebri, sunt actori americani de comedie și sunt frați

18 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco

DIVERSEMarlon, Shawn, Keenen Ivory şi Damon Wayans sunt fraţi. Celebrii actori americani sunt renumiţi datorită mai multor filme de comedie în care vedetele îşi fac apariţia atât individual, cât şi împrerună.

Marlon, în vârstă de 43 ani, fiind şi cel mai mic dintre fraţi este cunoscut datorită filmelor „50 shades of Black” , „Scary movie”, Haunted house 2”. Marlon, de asemenea, este regizorul multor filme de comedie, în care apar şi fraţii săi, dintre care serialul „Wayans brothers”.

Shawn, în vârstă de 45 ani, s-a filmat alături de fratele său mai mic Marlon în mai multe comedii, dintre care „Little Man” şi „White Chicks”. Mai târziu, a devenit regizor. La momentul actual, are 3 copii.

Damon Wayans, în vîrsă de 55 ani, este renumit prin mai multe filme, dintre care „Never Better Blankman”, „The Last Boy Scout “, „Marci X”. Până în anul 2000, Damon a fost căsătorit cu Eliza Terner.

Keenen Ivory, fratele cel mai mare, în vîrtă de 57 ani, este regizorul multor filme în care îşi fac apariţia fraţii săi. El însă s-a jucat în filme precum „Scary movie”, „Dance Flick” , „Glimmer Man ”.
Actorii vin dintr-o familie săracă şi numeroasă de 10 copii, dar au un mare succes în cinematografia americană.

Comentarii