SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sunt frumoasă! Tânăra batjocorită pentru înfățișarea sa – (FOTO, VIDEO)

12 mai, 2016 Autor: Gabriela Grițco


Această poveste incredibilă a ajutat mai multe femei să creadă în frumusețea lor. Shalom Nchom, protagonista acestui material video, avea doar 9 ani când şi-a ars toată faţa în urma unui accident cu ulei încins. Accidentul a avut loc într-un restaurant din Nigeria, unde lucra mama ei. În urma acestuia, Shalom și-a ars fața în întregime, părul, gîtul și pieptul.

ß

De atunci viața ei s-a transformat într-un calvar. Chiar dacă cicatricile sunt clar vizibile pe chipul ei, Shalom nu putea trece peste acest accident din simplul motiv că toată copilăria a fost batjocorită. Oamenii o batjocoreau permanent, iar cuvântul „Monstru” îl auzea cel mai des.

Shalom_Blac

„Copiii şi ceilalți oameni se uitau ciudat la mine. Mă simțeam ca o statuie vie pe care oamenii veneau să o vadă. Asta m-a făcut să fiu agresivă şi nepoliticoasă când cineva se holba la mine. Înjuram oamenii şi plângeam constant”.

După ce și-a schimbat căminul de mai multe ori, iar batjocurile tot continuau, tânăra a decis să se sinucidă.  A salvat-o un miracol. Chiar ea. Shalom doar s-a privit în oglindă zicându-și că este frumoasă, pe dinăuntru!

 

Acum, tânăra de 20 de ani este bloggeriţă şi make-up artist. Are mii de fani pe paginile sale de socializare și se bucură de faptul că prin povestea ei de viață poate schimba gândirea omenească.

Comentarii