SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Svetlana Sainsus neagă acuzațiile cu lacrimi în ochi: Mă opresc aici… Cine o să aibă încredere în niște „criminali”? (VIDEO)

20 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: realitatea.md Foto: realitatea.md

ŞTIREA ZILEIFondatorii Caritate.md resping acuzațiile aduse de către RISE Moldova precum că ar avea de câștigat de pe urma activității pe care o desfășoară și au dezmințit faptul că operațiile din Turcia sunt fictive. Aceștia au venit cu o reacție în cadrul unei conferințe de presă, la care au venit și mai mulți susținători ai platformei. Svetlana Sainsus a declarat că se va retrage din caritate și va reveni în acest domeniu doar dacă cei de la RISE vor publica o dezmințire.

Fondatorii spun că s-au arătat dezamăgiți de faptul că au fost atacați nefondat, făcând referire și la blogosfera moldovenească. „Toată faima Moldovei a sărit, printre care fac parte și din cei pe care îi imploram să publice o postare despre un caz și ni se răspundea că nu sunt biserică. Nu am așteptat mulțumescul cuiva, dar în șase ani de activitatea am vrut o apreciere”, a declarat Svetlana Sainsus.

Potrivit ei, anual, peste 300 de cazuri au o finalitate fericită, iar despre faptul că ar fi deschis un dosar în care sunt vizați au aflat în timp ce se scria investigația Rise Moldova. „Dosarul la Procuratură a fost inițiat în baza unei informații parvenite de la SIS – la o cerere anonimă”, a explicat Alexandru Rusnac.

Mai mult, fondatorii consideră că investigația ar fi fost realizată la comanda rivalilor lor, fără a oferi mai multe detalii. „Chiar și dacă s-ar calma spiritele. Cum noi să facem caritate, până când nu sunt rezultatele de la Procuratură. Vom da în judecată pentru defăimarea imaginii. Am creat un nume și într-o secundă am pierdut totul. Cine o să aibă încredere, acum, în niște criminali?”, au mai adăugat aceștia.

 

Comentarii